BE AWARE!

Paaspop Academy

Paaspop Academy is het resultaat van een samenwerking tussen Stichting Paaspop en Fontys Academy for Creative Industries. Het evenement vindt plaats op vrijdag voor de opening van het festival. Jaarlijks wordt er gevarieerd in het thema, waarbij wordt ingespeeld op actuele trends en ontwikkelingen die spelen in de maatschappij en festivalwereld. Het is een moment waarop studenten en professionals uit het werkveld elkaar ontmoeten. Om dat te stimuleren zijn er inspirerende sprekers en tal van netwerkactiviteiten.

Waar Paaspop Academy zich voorgaande jaren voornamelijk richtte op de festivalbranche, is het doel in dit en de komende jaren meer verbinding te leggen met de overheid en bedrijven uit andere branches om van elkaar te leren. Paaspop Academy is een conferentie voor innovatie en ontmoetingen voor Onderwijs, Overheid en Ondernemers.

VISITORS

Vrijdag 30 maart 2018 van 12.00 tot 17.00 uur

Het thema voor 2018 is “Bewustzijn’’. Hieronder worden onderwerpen besproken als We Are Food, Sociaal Kapitaal en Duurzaamheid. Bewust zijn van alles wat er om je heen gebeurt. Hoe ga je met voedselverspilling om? Hoe gaat een bedrijf om met verspilling? Het gaat er om mentale en psychische bewustzijn van de bezoekers te triggeren. Er ontstaat een sterke koppeling tussen het bewustzijn ten opzichte van duurzaamheid en sociaal kapitaal in combinatie met We Are Food.

Accreditatie

Iedereen die zich aangemeld heeft voor de Paaspop Academy ontvangt een bevestiging per mail. Bij die mail zit een accreditatiebewijs waarop ook staat waar je kan parkeren, voor als je niet met de fiets of het openbaar vervoer komt. Volg daarna de signing naar de Paaspop Academy, die je naar de achterkant van de theatertent leidt, aan de Molendijk. Het festivalterrein is bij het begin van de Academy namelijk nog niet open.

Het festivalterrein wordt elk jaar een stukje groter, dus houd er rekening mee dat je wat tijd nodig zult hebben om bij de ingang van de Paaspop Academy te komen.

Programma

De middag heeft een open karakter. Het stimuleren van interactie is een belangrijk doel, daar horen niet te veel kaders bij. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende area’s en ook wat je daar kunt verwachten. Je kunt daarin je eigen keuzes maken. Aansluiten bij tafelgesprekken, plaatsnemen bij sprekers of even met iemand gaan zitten. Voel je vrij…

60

Deelnemers uit de festivalbranche

20

Docenten vanuit het onderwijs

90

Studenten vanuit het onderwijs

40

Deelnemers vanuit de overheid

80

Ondernemers

10

Deelnemers vanuit de pers

AREAS

Speakers’ Corner

Voor Speakers’ Corner hebben we sprekers uitgenodigd. Aanstekelijke vertellers die hun verhalen over Bewustzijn allemaal vanuit hun eigen context zullen brengen. De tijd per spreker verschilt en de ruimte is beperkt, dus maak je eigen planning aan de hand van de timetable in de tent!

Sofa Sessions

Er hangt een gemoedelijke en huiselijke sfeer in deze zone, waar iedereen zo open mogelijk met elkaar moet kunnen spreken. Naast de sprekers uit de Speakers’ Corner zullen we ook enkele prominente gasten hebben, waar je bij aan kunt schuiven op de bank. Lekker spannend….

Table talks

De area Table Talks is een vrije ruimte waar je de hele middag aan kan sluiten bij tafelgesprekken. Elke tafel heeft een gespreksleider en een onderwerp, die wisselen door de middag heen. De bedoeling is dat bij elk gesprek mensen uit verschillende doelgroepen aansluiten, omdat we er in geloven dat je vooral daardoor tot nieuwe inzichten kan komen. Daarnaast is het natuurlijk een toffe manier om je netwerk uit te breiden!

Live on Stage

Een stagemarkt in de vorm van één-op-één gesprekken. Dat is Live On Stage. Studenten is gevraagd aan te geven wanneer ze hun volgende stageperiode hebben en wat ze dan zouden willen doen. Ondernemers kunnen hierop de student uitnodigen voor een korte kennismaking. Wie zoek jij?

The Bar

The Bar. Do we need to say more? Het is een plek om te eten, te drinken en te netwerken. Je bent hier de hele middag welkom en je mag hier ook lekker blijven hangen als je dat wilt. Aan The Bar zullen we tegen vijven de Paaspop Academy ook afsluiten.

Speakers' Corner

Linda Hofman

FoodJuf at Fontys ACI

Culinaire toekomstreis
12.45 tot 13.00 uur

Laura van de Voort

Green Events

Circulaire festivals
13.15 tot 13.45 uur

Ralph v Kroonenburg

Paaspop Catering

Backstage Catering
14.00 tot 14.30 uur

Ruud Klep

Versfabriek

Koffiedrab tot oesterzwam
14.45 tot 15.15 uur

Vincent Lukassen

Info Support

IT in de voedselketen
15.30 tot 16.00 uur

Arnoud Leerling

Info Support

IT in de voedselketen
15.30 tot 16.00 uur

Meer informatie?

Mail uw vraag naar info@paaspopinnovates.nl.