Nectar Slider Post Type Disabled - please reanble in the Salient options panel > General Settings > Toggle Theme Features tab.

Paaspop Academy 2017: ‘Onder Invloed?!’
Bedankt voor je bezoek!

PAASPOP ACADEMY


Paaspop is sinds jaar en dag de officiële opener van het festivalseizoen. Tijdens het Paasweekend komt op het Brabantse platteland nabij Schijndel een stad tot bloei waar in drie dagen tijd ruim 60.000 mensen zich onderdompelen in een wereld van muziek, theater, literatuur, straatartiesten en stand-up comedy.

Ontstaan uit een samenwerking tussen Fontys ACI en Paaspop, vieren wij dit jaar de vijfde editie van de Paaspop Academy! De Paaspop Academy is een nieuw soort van leeromgeving, waarbij interessante en toonaangevende sprekers een bom van informatie op je zullen gooien!

Met ‘Onder Invloed?!’ als thema dit jaar, nemen we je mee in de wereld van de nieuwe festivalgeneratie. Hoe worden deze jongeren beïnvloed door de maatschappij? Hoe worden ze beïnvloed door influencers? Werken de traditionele marketingmethodes nog wel om deze doelgroep te trekken?

Onder Invloed?!


‘Onder Invloed?!’ We zijn het allemaal, maar hoe erg wordt de nieuwe generatie festivalbezoekers beïnvloed? Bij ‘Onder Invloed?!’ denk je misschien meteen aan drugs en alcohol, wat niet geheel terecht is. We worden constant beïnvloed door onze directe omgeving, onze vrienden, online en de idolen die we hebben. Dankzij de digitalisering is er een enorme hoeveelheid informatie beschikbaar gekomen. De nieuwe generatie festivalbezoeker is kritischer geworden, dit blijkt uit de reacties op line-ups van verschillende festivals, neem bijvoorbeeld Pinkpop met Justin Bieber. De nieuwe generatie wordt zodanig onbewust beïnvloed door de nieuwe media dat deze steeds meer inspraak heeft. Behaalt de traditionele marketing campagne hierdoor zijn doel dan nog wel?

Tijdens de Paaspop Academy zal er gekeken worden naar de invloed van nieuwe media op festivals. Waarom gaat de nieuwe generatie festivalbezoeker naar een bepaald festival? Komen de bezoekers nog puur voor de muziek of zijn er andere factoren die de doelgroep beïnvloeden? Kortom, hoe ziet de toekomstige festivalbezoeker eruit?

Er zullen tijdens deze leerzame middag diverse inspirerende sprekers het woord krijgen, zij zullen op een interactieve manier de discussie aangaan met de bezoekers.

Ook zullen we, omdat het dit jaar een jubileumeditie is van de Paaspop Academy, kort terugblikken op de voorgaande jaren.

De middag zal afgesloten worden met drinks & bites.

Sprekers


Tijdens de academy waren er maar liefst 8 sprekers zijn! 5 in het panel, een werkveldspecialist, een wetenschapper en onze fantastische presentator. Wil je weten wie dit allemaal waren? Klik dan op het kopje ‘Sprekers’ hierboven!

Aanmelden


 

De aanmeldingen voor de Paaspop Academy 2017 zijn gesloten. Via onze Facebookpagina houden we je op de hoogte wanneer de inschrijvingen 2018 openen.

Meer informatie? Mail naar:

Info@paaspopacademy.nl